Όροι Χρήσης

1. Εισαγωγή

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα https://pcnetweb.gr (εφεξής “Ιστοσελίδα“). Η χρήση της Ιστοσελίδας υπόκειται στους παρακάτω όρους χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους όρους πριν τη χρήση της Ιστοσελίδας. Η χρήση της Ιστοσελίδας υποδηλώνει την πλήρη αποδοχή των όρων αυτών.

2. Χρήση της Ιστοσελίδας

Η Ιστοσελίδα παρέχει πληροφορίες και υπηρεσίες που αφορούν την επιχείρηση PCNetWeb. Η χρήση της Ιστοσελίδας πρέπει να γίνεται με νόμιμο και δεοντολογικό τρόπο. Απαγορεύεται η χρήση της Ιστοσελίδας για παράνομες δραστηριότητες ή για δραστηριότητες που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στην επιχείρηση ή σε τρίτους.

3. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, λογότυπων, εικόνων και λογισμικού, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της PCNetWeb και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, διανομή ή τροποποίηση του περιεχομένου χωρίς την έγγραφη άδεια της PCNetWeb.

4. Περιορισμός Ευθύνης

Η PCNetWeb δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία που μπορεί να προκύψει από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης της Ιστοσελίδας. Η Ιστοσελίδα παρέχεται “ως έχει” και η PCNetWeb δεν εγγυάται ότι η Ιστοσελίδα θα είναι αδιάλειπτη ή χωρίς σφάλματα.

5. Αλλαγές στους Όρους Χρήσης

Η PCNetWeb διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε αλλαγή θα αναρτάται στην Ιστοσελίδα και θα ισχύει από την ημερομηνία ανάρτησής της.

6. Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα σχετικά με τους όρους χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην Ιστοσελίδα ή στο email: info@pcnetweb.eu.